Naginata yazdı:Allahını seversen bi cevap ver de öyle küs bize, bilime Bilimsel ( işte bu gerçekten ironik oldu)?
Burda bize cevap yetiştirmek için tek bir video aradın mı GOOGLE'dan, ya da ulan kuranda harbiden bu da varmış diye bi meal karıştırdın mı, merakımdan ölüyorum
küstüğümü kim söyledi,,,
Siz kurana inanırmıydınız mrs. Naginata
sizin inanmadığınız yüce kitabımız kurandan neden size örnekler vereyim ? ki bir çok yazımda örnekler verdim, ama küfür ehli hemde sınır tanımayan küfür ehli , kuranın meallerini değiştirip soytarılık yapmaya kadar götürdüler işi, ve Allaha peygambere küfürler hakaretler yağdırdılar, şimdi benden nasıl kuran ayetlerini yazmamı istiyorsun böyle bir zihniyetin içinde
siz gayet iyi araştırıyorsunuz kuranı ve kuran sizin beyninizi tokatlıyor her defasında çıkamıyorsunuz bu küfrünüzle kuranın yüce hakikatlerinin içinden ve bocalıyorsunuz
inanın ki siz ve sizin gibi böyle senarist fikirler karşısında ancak benim yazı taktiğim geçerli olacaktır
ucuz yazılara gayet ironik ve öz yazıyorum dikkat ettiyseniz
bu size çok bile
siz burada şimdiye kadar ne sunabildiniz ki karşılığında nasıl bir paylaşım bekliyorsunuz , sorarım sizlere ucube , sürreal ütopik fikirler ne kadar ehemmiyet arzeder ki , size adam gibi cevap gelsin ....