Naginata yazdı:eddy yazdı:butun dinler islam olarak gecer cunku hepsi Allah a ve O nun istedigi dogrulari yapmaktan ona teslim olup O nun yolunda olmak demektir o nedenle din tektir O da islamdir denir ek bilgi goz cikarmaz)
Bütün dinler islamsa eğer incilde der ki isa tanrının oğludur kuranda 2 kere isa tanrının oğlu değildir ve başka yahudi ve hristiyandan dost edinme, bunlar cehennemliktir. bu çelişki ne olacak? en iyi ihtimal 2 seçeneğim var diyelim ki herhangi bir dine inanmak için iki çelişik din durumu var ortada. siz inananlar bize dinsizlik soytarılıktır derken ben de sana derim ki hadi kardeş ben araştırdım hak yolu incilden geçer. o zaman ne diyeceksin? bak bi tane hristiyan tanrı sizin belanızı versin diye gelip buraya yazıyor mu? Ben tesadüfen hindistan da doğsam ne olacaktı? o zamanda benim kutsalım inek olacaktı.yine mideniz kaldırmazdı değil mi? bırakın bu işleri lütfen. görünen o ki biz kalplerimiz kararmış, yola gelmeyeceğiz !!!
çelişkili bir durum yok.müslümanlar diyor ki biz peygamberleri kabul ediyoruz fakat hz.muhammed sonuncudur ve isa tanrının oğlu olamaz ,Allah sonsuz bir kudret sahibidir,Allahı tanrı-baba diye insanlaştırmya çalışmak onun izzetine ve azametine terstir.ha sen başka biryerde doğsaydın bu kader hükmüdür.Allah adildir ancak yüklediği kadar sorumluluktan mesul tutar.e peki bu haksızlık değil mi?yani hindistanda doğmak ve ineğe tapmak.biz sadece kısıtlı görüşümüzle haksızlık olarak değerlendirirz fakat Allahın sadece adil ismi yok bütün isimleri birlikte değerlendirmek lazım.yani Allah sonuçta herkese bir sorgulama vermiş nitekim ta nerelerden müslümanlığı bulanlar var Allahın nasibiyle.yani Allah iradeye bir teklif sunar.
fakat işte hıristiyanlarla müslümanların kitabının zıt şeyler barındırması müslümanlık tarafından kuran gözüyle bakınca gayet anlamlı ''onlar ayetleri değiştirdiler Allaha şirk koştular ''gibi şeylerden bahsediyo.bir yanda bütün peygamberleri kabul edip Allahı doğru tanımak var,bir yandan da hastalıklı bir üçlü ilişkiye döndürüp bütün manayı kaçırmak var.