VAROLMAYAN yazdı:BİLİMSEL yazdı:VAROLMAYAN yazdı: Yani inançlarına değil inançlarını dayatmalarına tepkiliyiz.
Kim dayatmış, neyi dayatmış
burada insanların imanına kasteden sizlersiniz, bizler sadece savunma yapıyoruz , dinsizliği imansızlığı dayatan sizlersiniz ki iman hırsızlığı rolünü yüklenen tiyatro oyuncuları gibisiniz, rolünüz sizlere çok iyi ezberletilmiş...
masum rolü oynamayın
Kimler neden ezberletmiş?Bizde hafızlık yok ki ezber düşkünü olalım![]()
Zeusa inanıyorsan neden inandığını sorarız.Buna sen iman hırsızlığı bizler de sorgulama diyoruz.
Oncelikle entolaf ben kucumsedigini yazmadim diye hatirliyorum oyle bir dusuncem de olmadi sonucta, ben sadece fikirlerinin bazilarina katilmadigimi paylasmistim. burada bir yanlis anlasilma olduysa kusura bakma ben sana degilde genelde karsilastigim bir konu oldugu icin bazi ornekleri verdim baska bir basliga yazmistim oradan aklimda kalmis olabilir ozur dilerim yanlis anlasilma icin.
aslinda baska bir sey demiyecektim ama
bu soze bayildim yaaaaaa. neden mi diyeceksiniz cunku ben Kuran i Kerimi okuyup sonra orada gecen ayni cumleleri Kuran in gercek olmadigina dair bu forumda gordum. eger Kuran bin yildan uzun suredir ayni savlarin ve tezlerin savundugunu kanitliyorsa kim daha ezber duskunu anlamis oluyoruz. Allah a sukur en cok sukur ettigim nokta ben baskalarinin fikirlerini savunmuyorum kendi fikirlerimi de savunmuyorum, hatta biliyor musun ben birisinin Zeusa inandigini bile buyuk oranda bilmem cunku inancini sormam. ben kendi inandiklarimi bence dogru ya da degil derim, herkesin inanma ozgurlugune saygi duyarim. zeusa nedden inaniyorsun dedin diye kimse sana iman hirsizi demez ya ama arkadan baska bir seyi ima edersen o ayri. sorgulamayi da sen ya da ben degil kisinin kendi yapmasi lazim, kisi kendi arastirip bakip okuyup degerlendirip bulmali, en guzeli okunarak cabayla bulunandir. zahmetsiz yaptigin isin degerini bilmezsin.Kimler neden ezberletmiş?Bizde hafızlık yok ki ezber düşkünü olalım