ismailkaratas yazdı:Beyler bu sitedeki uyanmak isteyenlere 30 öneri diye bir yazı var, onu okuyunca ışığı gördüm ve müslümanlıktan çıktım.özellikle 28. madde beni çok düşündürdü.yani hiç dedim kendi kendime, allahla konuşmayı denedin mi gerizekalı, sonra hayır dedim, sonra dedim ki eeee o zaman nası inanıyosun dedim, tekrar dedim ki "aman tanrım ben ne aptalım" sonra dedim ki iyi ki böyle siteler var da insanlara fener misali ışık tutuyorlar.
sonra bilmem kaçıncı maddede diyor ki, eğer allah varsa yakacağı o kadar insan var ki.evet dedim tabi ki, allah o kadar kalabalık bir güruhu nasıl yaksın, nasıl ki bir otobüste bulunan 100 yolcudan çekinen bir iett şoförü var, aynen öyle de milyarlarca insana karşı tek allah olsa bile nası yaksın, maçası sıkar mı.
uzatmak istemiyorum, yoksa herbir madde benim aydınlanma parlaklığımı arttırdı.misal ilk 5 maddeyi okuduğumda 60 luxlük bir aydınlanma yaşadıysam, 10a geldiğimde 100 luxlük bir aydınlanma yaşadım.size de tavsiye ederim bu maddeleri.
oh be dünya varmış, şimdi dünyayı o domuzcuk ve kirpicik gibi güneş kardeşle güle oynaya yaşayabilirim.hadi domuzcuk kardeş şarkı söyleyelim.
bu halinle yanlış yoldasın... gerçeği görmek kendi gerçekliğini yadsımak değildir; bakış açını genişletmektir.